//
Current Events

1. Who is the current Chairman of the Federal Reserve?

Answer: Janet Yellen

yellen Current Events

2. Who is the current President of the ECB?

Answer: Mario Draghi

draghi Current Events

3. Who is the current Prime Minister of Japan?

Answer: Shinzo Abe

abe Current Events

4. Who is the current Chancellor of Germany?

Answer: Angela Merkel

merkel Current Events

5. Who is the current Prime Minister of Great Britain?

Answer: David Cameron

cameron Current Events

6. Who is the current President of France?

Answer: Francois Hollande

hollande Current Events

7. Who is the current Prime Minister of Italy?

Answer: Enrico Letta

letta Current Events

8. Who is the current President of China?

Answer: Xi Jinping

xi Current Events

9. Who is the current Secretary of Treasury in the USA?

Answer: Jack Lew

images4 Current Events

10. What are frontier markets?

Answer:¬†Definition of ‘Frontier Markets’:Less advanced capital markets from the developing world. Frontier markets are countries with investable stock markets that are less established than those in the emerging markets.¬†They are also known as “pre-emerging markets”.

Source: Investopedia

Discussion

No comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recent Posts

%d bloggers like this: